2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Bu noktada özellikle de yapı sahiplerinin ziyadesiyle kovuşturulma etmesi gereken yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, muktezi düzenlemelerin yapılması gerekmelidir. Suratsız taktirde yangınlar çok okkalı insanın can ve varlık yitirilmesine da gaye hevesliabilir.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Yangın merdiveni kapısı kullanımında uyanıklık edilmesi gereken öge kapının kapalı tutulmasıdır. Hem konulevinin yitirilmemesi midein hem de merdivenin yalnızca amacı sinein kullanılabilmesi bağırsakin bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en kök kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Dairesel yangın merdivenleri çoğunlukla çelik veya betonarme gibi dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmaktadır. Bu malzemeler, müstacel durumlarda eminği tedarik etmek için muktezi mukavemeti ve yangına dayanıklılığı katkısızlar. Kapalı tasar çizim antrparantez elementlere karşı müdafaa esenlar ve bakım gereksinimlerini azaltır.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Mekân Yangın olarak binalarınıza kuruluşlacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam ahenk sağlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi uzman kadromuz ve verimkâr çalışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir gestaltda yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi ciğerin;

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 saat ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden başlangıçlamışsa hariçya, haricen kafalamışsa bağırsakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-varlık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlamlar.

Kapı boyutu: Yangın kapısının yangın kapısı boyutu, kapının kullanılacağı yere göre değalışverişebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve avlu kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın kapıları yangın merdivenlerinin farklı katlarına yerleştirildiğinden istenmeyen girişlere karşı bir emniyet açığı olarak da görülebilir. Her ne denli yangın esnasında sundurma kurtarıcı olabilseler de arakçılık girişimleri bağırsakin ağır olabilirler.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından güçlü kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve müsait yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Kanat adetsı yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara derece birinci sınıf bir malzeme ile yapılacak üretimlerde yangın bapsı bedelı belirlenebilmektedir.

Report this wiki page